Mi az a Válaszo!ok.hu?

A Válaszolok.hu egy olyan közösségi honlap, ahol terméktesztekre, illetve kutatásokra lehet jelentkezni, valamint a terméktesztek eredményeihez lehet hozzászólni.

Miért jó terméktesztben vagy kutatásban részt venni?

Azért, mert

  • termékeket próbálhatsz ki teljesen ingyen
  • az esetek többségében ezeket meg is tarthatod a teszt után
  • őszinte véleményeddel hatással lehetsz téged is érintő termékekre, eseményekre

Gondold végig: ha kitöltesz egy kérdőívet, az azt jelenti, hogy érdekel a téma, sőt, valószínűleg érintett is vagy benne. Hobbykertészek számára ilyen téma lehet egy metszőolló, gyakorló háziasszonyoknak egy új ízesítésű leves alap, futóknak pedig egy új futóruha kipróbálása. Ha ingyen letesztelheted megvásárlás előtt, akkor miért ne tennéd? Ha pedig tudod, hogy válaszaiddal segíthetsz abban, hogy a többiek számára még megfelelőbb termék kerüljön a boltok polcaira, vagy egyszerűen csak elmondod véleményedet bizonyos folyamatokról vagy történésekről, akkor még több jót teszel – ráadásul nem csak magaddal.

Nos, alapvetően ezért jó terméktesztben vagy kutatásban részt venni.

Hogyan vehetek részt terméktesztben vagy kutatásban?

Egyszerűen regisztrálj kb. két perc alatt itt. Ezzel tagja is lettél a közösségnek, mi pedig máris tudunk rólad néhány alapinformációt, ami alapján hamarosan küldünk neked értesítést induló terméktesztjeinkről és kutatásainkról.

Kérdésed van? Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat, és ha nem találod meg, amit keresel, akkor írj nekünk!