DM babylove nedves törlőkendő A termékteszt már lezárult

Legújabb terméktesztünk kisbabás édesanyáknak szól – most 100 szerencsés tagunk próbálhatja ki a DM babylove nedves törlőkendőt, és győződhet meg a hatékonyságáról!

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

A 80 darabos babylove mikroszivacsos nedves törlőkendő növényi eredetű, tisztító hatású összetevőinek köszönhetően tetőtől talpig kíméletesen tisztítja a baba bőrét. Értékes aloe verával és kamillakivonattal gyengéden ápolja, hidratálja és védi a kiszáradástól az érzékeny bababőrt. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják, pH-bőrsemleges, ráadásul szilikon- és alkoholmentes (etanol) termék.

A jelentkezés feltételei

Ha van kisbabája, jelentkezzen tesztünkre 2019. január 1-ig. A szerencsés kiválasztottakat e-mailben értesítjük, és a tesztelőknek térítésmentesen kipostázzuk a terméket. Cserébe azt kérjük, hogy ossza meg velünk a véleményét, tapasztalatait a tesztelési időszak végén email-ben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A termékteszt már lezárult

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a valaszolok.hu partnere, az ittelmondhatod.hu kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a www.valaszolok.hu oldalon.