Dm BIO gyümölcslé A termékteszt már lezárult

Februárban a dmBio alma-mangó gyümölcslevét teszteltük.

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

Egy kis ízelítő a kóstolóból:

  • Az egzotikusan finom mangó és a frissen préselt almalé kombinációja egy igazi gyümölcsös nedű.
  • Egészséges, mert a dm Bio termékek alapanyaga ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
  • Valódi gyümölcsös zamat, mert minden felhasznált alapanyag gondosan válogatott, nagy figyelmet fordítunk a termékek természetességére, frissességére és vitalitására.
  • Természetes, mert a dm Bio termékek nem tartalmaznak olyan mesterséges adalékanyagokat, mint a tartósítószerek, színezékek, aromák és ízfokozók.
  • Kellemesen édes, mert nem visszük túlzásba az édesítést, szükség esetén mézet, teljes kiőrlésű cukrot vagy szirupot használunk.
  • Csak színtiszta gyümölcs, mert a termékek elkészítési során az a legfontosabb szempont, hogy megmaradjon az alapanyagok teljesértékűsége. Az alapanyagok feldolgozása kíméletesen történik, hogy benne maradjon a sok értékes vitamin és más hasznos anyag.

TIPP: Felbontás előtt jól felrázandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó.

A jelentkezés feltételei

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és a dm Drogerie-Markt Kft. általi kezeléséhez.

A termékteszt már lezárult