L’Oréal bőrfiatalító Revitalift Laser X3 A termékteszt már lezárult

A 40 az új 30. Elmúltak azok az idők, amikor a 40-es évszám elérése valamiféle keserű, a lemondás érzését magán viselő és állandósult állapotot jelentett a nők számára. Ennek jegyében most 200 fő lehetőséget kap, hogy velünk tesztelje L’Oréal Paris innovatív bőrfiatalító Revitalift Laser X3 arcápolóját.

És a jelentkezéssel most további lehetőségek is járnak. Kérdőívünkben arra kérjük a jelentkezőket, hogy osszák meg negyvenes éveikhez fűződő élményeiket, gondolataikat. A legjobb történetek, gondolatok nem csak megjelennek a Marie Claire-ben, de értékes L’Oréal-csomaggal is jutalmazzukmunkájukat.

(A két lehetőség független egymástól, lehetőség van csupán egyikre jelentkezni a kettő közül.)

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

A ránctalanító arcápoló magas pro-xylane koncentrációval (3%) + fragmentált hialuronsavval, három fő ponton veszi fel az arcbőr öregedésével a harcot: csökkenti a ráncokat, tömörebb arcbőrt és feszesebb kontúrokat biztosít.

A jelentkezés feltételei

A tesztelésre 2017. július 30-ig lehet jelentkezni. A 200 kiválasztottat ezután emailben értesítjük és postán elküldjük nekik a termékeket. A legjobb személyes történetek megosztóit szintén emailben értesítjük.

A termékteszt már lezárult