L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Lavender A termékteszt már lezárult

Aktuális terméktesztünk azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a L’Oréal Paris legújabb Botanicals Fresh Care Lavender termékcsaláddal.

Most 200 nő számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy kipróbálják, és meggyőződjenek a L’Oréal Paris esszenciális levendulaolajjal gazdagított készítményének hatékonyságáról.

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

Az organikus, kézzel sajtolt levendula esszenciális olaj most egyenesen Provence-ból érkezett!

Szója és a kókuszolaj különleges egyvelege, amely összetételében az érzékeny fejbőr megnyugtatását, regenerálását és a hajvégek hidratálását szolgálja. A 98%-ban természetes olajnak köszönhetően a végeredmény puha és egészséges haj.

A csomag tartalma:

  • 1 db sampon
  • 1 db balzsam
  • 1 db samponozás előtti olaj

 

A jelentkezés feltételei

A tesztelésre 2018. március 08-ig lehet jelentkezni. A 200 kiválasztottat ezután emailben értesítjük és postán elküldjük nekik a termékeket.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a Cental Médiacsoport Zrt. és a L’Oréal Magyarország Kft. általi kezeléséhez.

A termékteszt már lezárult