L’Oréal Paris Hydra Genius Aloe Water arcápoló termékteszt A termékteszt már lezárult

Legújabb terméktesztünk száraz bőrtípusú nőknek szól – most 100 szerencsés tagunk próbálhatja ki a L’Oréal Paris Hydra Genius Aloe water arcápolót, és győződhet meg a hatékonyságáról!

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

A L’Oréal Paris Hydra Genius Aloe water hidratá­ló aloe verát tartalmaz, ami hatékony hidratáláshoz szükséges ásványokban gazdag, vizet raktározó növény. A benne található természetes hatóanyag, a hialouronsav pedig nagy mennyiségű vizet képes megkötni. A bőrt hosszú távon és intenzíven hidratálhatja.

A jelentkezés feltételei

Várjuk 2019. március 22-ig azon 18-35 év közötti, száraz arcbőrű nők jelentkezését, akik szeretnének kipróbálni egy új terméket problémás bőrükre. A szerencsés kiválasztottakat e-mailben értesítjük, és a tesztelőknek térítésmentesen kipostázzuk a terméket. Cserébe azt kérjük, hogy ossza meg velünk a véleményét, tapasztalatait a tesztelési időszak végén emailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A termékteszt már lezárult

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a valaszolok.hu partnere, az ittelmondhatod.hu kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a www.ittelmondhatod.hu oldalon