L’Oréal Paris MAGIC SHAMPOO szárazsampon termékteszt A termékteszt már lezárult

Unod már, hogy két hajmosás között hajad lelapul és zsíros érzetet kelt?

A L’Oréal Paris megalkotta első szárazsamponját, látható fehér nyomok nélkül. A természetes olajfelszívó összetevőknek köszönhetően volument, friss hatást és hosszantartó illatot kölcsönöz a hajnak. Használd bárhol, bármikor! Rázd fel, fújd, masszírozd be és már kész is! A termékek öt ellenálló illatban elérhetőek, így biztosan megtalálod a hozzád legjobban illőt.

Te is kipróbálnád?!

Csatlakozz tesztelő csapatunkhoz, és legyél a 200 szerencsés egyike, aki kipróbálhatja és meggyőződhet a L’Oréal Paris Magic Shampoo hatékonyságáról!

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A jelentkezés feltételei

Jelentkezz tesztünkre 2018. május 13-ig a gombbal elérhető űrlapon. A szerencsés kiválasztottakat e-mailben értesítjük, és a tesztelőknek térítésmentesen kipostázzuk a terméket. Cserébe azt kérjük, hogy oszd meg velünk a véleményed, tapasztalataid a tesztelési időszak végén email-ben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A termékteszt már lezárult

A tesztelésben csak belföldi természetes, női személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a valaszolok.hu partnere az ittelmondhatod.hu általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak az ittelmondhatod.hu oldalon.