Nagy Lancôme Énergie de Vie termékteszt A termékteszt már lezárult

Legújabb terméktesztünkben a Lancôme Énergie de Vie arcápolóját próbálhatják ki a jelentkezők.Kényeztesd el magad. Teszteld velünk a Lancôme arcápolóját!

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

A Lancôme a 25-35 évesek generációjára fókuszálva kifejlesztette a legújabb termékeit, amelyekkel most felturbózza a kimeríthetetlen energiájú nők mindennapjait.

Az Énergie de Vie egy egyszerű és hihetetlenül hatékony arcápolási rutin ígéretét rejti magában. Tápláló hidratáló energizáló és antioxidáns aktív összetevőkkel, hogy az arcbőr üde, energiától duzzadó és élettel teli legyen.

Az ÉNERGIE DE VIE egy olyan recept, ami

„három kulcsösszetevőt tartalmaz, amit kimondottan a városi fáradtság kezelésére alakítottak ki. A goji bogyó kivonata a bőr lélegzéséért, a francia citrombalzsam kivonat az antioxidánsai és a bőrsimító hatásai miatt, és a tárnics gyökér az energizálása miatt került bele a termékbe.”

A hidratálás, energizálás és antioxidánsok szerepeltetésével az ÉNERGIE DE VIE egy igazi szupertáplálék a bőrnek, napi használattal biztosítja, hogy a bőr mindig sima, friss és ragyogjon az egészségtől.

A jelentkezés feltételei

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és a L’ORÉAL Magyarország Kozmetika Kft. általi kezeléséhez.

A termékteszt már lezárult