Riceland A termékteszt már lezárult

Szereti kipróbálni az új ízeket, és szívesen elmondja véleményét a kóstolt ételekről? Akkor itt a remek lehetőség, hogy térítésmentesen tesztelje a Riceland három termékét!

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

Előgőzölt barna rizs és Quinoa (2X125 G)

A Riceland új terméke több szempontból is különleges, amit kiemelten ajánlunk az egészséges táplálkozásra ügyelő fogyasztónak. A barna rizs ízletesebb, tápanyagban gazdagabb, mert a különleges előgőzölési technológia miatt a héjban lévő ásványi anyagok és vitaminok bekerülnek a magba. A libatopfélékhez tartozó quinoát hívhatnánk „minden mag anyjának” is, mert egyedülálló táplálkozási tulajdonságokkal bír, szénhidrátokban, rostban és fehérjékben gazdag, számos vitamint tartalmaz. Jótékony hatással van a koleszterin- és vércukorszintre.

Exotic Salads (500 G)

Az ínyencek kedvence lehet ez a keverék, amiben az előgőzölt rizst vadrizzsel és vörös rizzsel elegyítik. A rizsek egy speciális változata az előgőzölt (opál) rizs, melyet még a héjában előgőzölnek, ezután hántolják, biztosítva ezzel a magasabb tápértéket. Bár színe eredetileg barnás, mire megfő, kifehéredik. Lehetetlen túlfőzni, a szemek sohasem ragadnak össze. A sötét színű vadrizs valójában nem rizs, hanem egy fűféle termése, de lényegében ugyanúgy használjuk, mint a pergősebb rizsféléket. Jellemző tulajdonsága, hogy íze intenzíven aromás. A vörös rizs hagyományosan Ázsia középső részéből származik. Rosttartalma magasabb, mint a fehér rizsnek.

Jázmin rizs (1000 G)

A Távol-Keletről származó rizs a világ egyik legnépszerűbb és legfi nomabb rizsfajtája. Jellemzője, hogy főzés közben rendkívül finom, jázminra emlékeztető illatot áraszt, ezért parfüm rizsnek is nevezik. A hófehér rizsszemek főzés közben kicsit egymáshoz tapadnak, így könnyen fogyaszthatjuk pálcikával is. Köretek és desszertek alapanyagaként egyaránt használható!

A jelentkezés feltételei

A tesztelésre 2016. július 12-ig lehet jelentkezni. A 100 kiválasztottat ezután emailben értesítjük és postán elküldjük nekik a termékeket.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és a Riceland-Magyarország Kft. általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu/adatkezeles oldalon.

A termékteszt már lezárult