Töpfer A termékteszt már lezárult

Legújabb tesztünkben a Töpfer Babycare babamasszázsolajat és babavédő krémet próbálhatja ki.

Kényeztesse és ápolja gyermeke bőrét a Töpfer Babycare termékcsaláddal. 100 szerencsés kipróbálhatja a Töpfer Babycare babamasszázsolajat és védőkrémet.

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

A Töpfer BIO babaápolási termékeket több mint hetven éve használják az édesanyák. Ellenőrzött natúrkozmetikumok, rendelkeznek a német BDIH minősítéssel. Németországban védőnők és bőrgyógyászok ajánlásával kiváló termékké minősítették (2009. Dermatest, 2010. Dermatest).

A Töpfer bio babaápolási kozmetikumok értékes és hatékony összetevője a bio búzakorpa, természetes hatóanyagai védelmet nyújtanak a bőrirritációk ellen, és erősítik a bababőr védekező és regenerálódó képességét. A termékek körömvirág-kivonatot, olívaolajat, valamint különleges bio illóolajokat tartalmaznak.

A Töpfer Babycare babavédő krém (75 ml) a kisbabák száraz, érzékeny bőrének ápolására alkalmas. A készítmény megóvja a bőrt a kiütésektől, enyhíti az irritációkat és a bőrpírt. Színező-, konzerváló- és illatanyagmentes.

A Töpfer Babycare babamasszázsolaj (100 ml) puhává és bársonyossá varázsolja a baba érzékeny bőrét, támogatja a bőr természetes védekezőképességét, így ideális baba- vagy felnőttmasszázshoz is.

A jelentkezés feltételei

A tesztelésre 2016. június 16-ig lehet jelentkezni.

A 100 kiválasztottat ezután emailben értesítjük és postán elküldjük nekik a termékeket. Továbbá a kiválasztottak közül három szerencsés tesztelő a kisbabájával együtt a Töpfer szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat. Az itt készült fotók több magazinban is megjelennek majd.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és a Trend-Direkt Kft. általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu/adatkezeles oldalon.

A termékteszt már lezárult