Zendium Complete Protection fogkrémteszt A termékteszt már lezárult

Legújabb terméktesztünk azoknak szól, akik számára fontos a szájhigiénia teljes körű védelme, a szájat és a fogakat érintő problémák természetes módon történő megelőzése.

Most 100 fő számára biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy kipróbálják a Zendium Complete Protection fogkrémet, a terméktesztre jelentkezőknek egy 15 ml-es Zendium Complete Protection termékmintát juttatunk el.

A termékteszt már lezárult

A terméktesztre való jelentkezés feltétele az ittelmondhatod.hu közösségbe való regisztráció. Ha még nem tag, itt regisztrálhat.

A termék leírása

A Zendium ugyanazokat az enzimeket és fehérjéket tartalmazza, mint a szájüreg, így minden fogmosással fokozza a száj (nem csak a fogak) természetes védekezőképességét. Extra erőt biztosít a fogproblémák okozói elleni küzdelemhez. Mindezt anélkül, hogy antibakteriális szerekre lenne szükség.

A Zendium fogkrém gyengéd, mégis hatásos: nem tartalmaz parabént, SLS-t, triklozánt.

A jelentkezés feltételei

Jelentkezzen tesztünkre 2018. szeptember 28-ig a gombbal elérhető űrlapon. A szerencsés kiválasztottakat e-mailben értesítjük, és a tesztelőknek térítésmentesen kipostázzuk a terméket. Cserébe azt kérjük, hogy ossza meg velünk a véleményét, tapasztalatait a tesztelési időszak végén email-ben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A termékteszt már lezárult

A tesztelésben csak belföldi természetes, női személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a valaszolok.hu partnere az ittelmondhatod.hu általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak az ittelmondhatod.hu oldalon.